به گزارش خبرنگار مهر ؛ حسین باقری ، عصر دیروز طی مراسم معارفه خود در چهارمین همایش معاونان امور عمرانی استانداری های سراسر کشور ضمن تاکید بر استفاده هر چه بیشتر از تجربه مدیران قبلی در مدیریت سوانح غیر مترقبه در کشور گفت: فعالیت در این بخش نه قانون می خواهد و نه افزایش اعتبار، فقط همت عمومی می خواهد و هر مسوولی در این بخش اظهار کمبود اعتبار و قانون کند، باید به عملکرد او شک کرد.
وی تصریح کرد: اگر در این بخش ، مستند ، علمی و حرفه ای کار کنیم بسیاری از کارها با قوت و قدرت بیشتری ادامه پیدا می کند لذا تمام دست اندرکارانی که در این زمینه فعال هستند باید برای پیشبرد اهداف مربوطه وقت گذاشته و با برنامه های مدون ، تولید کار کنند.
مدیرکل ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه کشور افزود: با توجه به اینکه سهم عمده کارها در بخش پیشگیری و مقابله با حوادث غیر مترقبه بر عهده مجریان آن است، باید حس مشارکت در مجریان این طرح ها بوجود آورد تا آنان نیز در کارهای ستادی ما را یاری کنند.
باقری با تاکید بر واگذاری برخی امور ستاد بحران در استان ها به اقشار مختلف مردم و انتقال اطلاعات موجود در این بخش ، گفت: البته این واگذاری ها باید متناسب با فرهنگ و اطلاعات متناسب با مردم در هر یک از استان ها باشد.
وی همچنین به بهره گیری از تجربیات سایر کشورها در بخش مدیریت ، پیشگیری و مقابله با حوادث غیر مترقبه در کشور اشاره کرد و افزود: همانقدر که به کارگیری این تجربیات در کشور موثر است نیازمند بومی سازی ، متناسب کردن تجربیات با فرهنگ داخلی کشور و فراهم کردن بستر مناسب برای اجرای آن است.
مدیرکل ستاد حوادث و سوانح غیر مترقبه کشور ؛ سرعت ، دقت و نظم را سه اصل اساسی در پیشبرد اهداف این ستاد عنوان کرد و خواهان حضور گسترده و وسیع نیروهای این بخش در مسیر و فرآیند کلی حوادث شد.
باقری با اشاره به ایجاد هماهنگی همه جانبه در تمام امور مربوط به مدیریت ، پیشگیری و مقابله با آثار سوء ناشی از وقوع حوادث طبیعی در کشور عنوان کرد: برای این منظور باید تعریف درستی از مسئولیت هر یک از سازمان ها و دستگاه های ذیربط صورت گیرد ضمن اینکه در تقسیم کار و تعیین حدود وظایف سازمانی در هر یک از بخش ها نیز باید تجدید نظر شود.
نظر شما